پایش مستمر محیطی آثار تاریخی شهرستان ری در ایام نوروز ۱۴۰۵

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ری، از پایش مستمر آثار تاریخی این شهرستان در ایام نوروز ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: این اقدام با هدف جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم آثار تاریخی و حفاری‌های غیرمجاز صورت می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، محسن سعادتی گفت: به منظور جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم آثار تاریخی و حفاری‌های غیرمجاز، آثار تاریخی این شهرستان در ایام نوروز ۱۴۰۵ به صورت روزانه بازدید می‌شوند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ری بیان کرد: این بازدیدها توسط کارشناسان میراث‌فرهنگی این اداره و عوامل یگان حفاظت صورت گرفته و در صورت بروز هرگونه مشکلی، موضوع با قید فوریت از طریق مراجع قضایی پیگیری خواهد شد.

او اظهار کرد: شهرستان ری با وجود ۴۵ اثر ثبتی از حدود ۲۰۰ اثر تاریخی ارزشمند، همواره در ایام نوروز مورد بازدید گردشگران نوروزی قرار گرفته است.

سعادتی افزود: نظارت بر این آثار برای حفظ و نگهداری میراث گران‌بهای فرهنگی و تاریخی کشورمان امری ضروری است.

انتهای پیام/

کد خبر 1405011000737
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha